pühapäev, 15. veebruar 2009

Tartu maraton



Lembitu Kuuse ütles täna, et Tartu suusamaraton on nagu spordirahva laulupidu. Ainult et rongkäik ehk stardikoridori meetrid möödusid kiiresti ja sealt edasi ei suutnud ETV enam korralikku telepilti toota. Lumesadu olevat süüdi. Ei kujuta ette, mida kujutab endast reklaamtekst, et Eesti Televisiooni toodetud ülekanne jõuab lisaks meie telepildile ka Rootsi, Norra, Soome ning Ukraina kanalitesse. Lembitu Kuusest oli küll kohati hale, kui ta pidi teles tegema raadioülekannet.
Arvasin, et õnneks saab Tartu maratoni kodulehel jälgida sportlaste trackingut otse rajalt, tundus olevat päris hästi töötav lahendus. Ainult et praegu telepildis teisel kohal olev Priit Narusk on oma saatja kaotanud 45, 478 kilomeetril ja arvutiekraanil püsib seal juba tükim aega. õigem
on vist ikka ise finišisse minna, saab parima pildi.
Võitjad: 38. Tartu Maratoni võitis Anders Aukland Norrast ajaga 2:57:29. Teisena lõpetas Joergen Aukland (2:57:35), kolmandana Jerry Ahrlin (2:57:38)

Kiirem naine oli Sandra Hansson Norrast (3:13:04), kes üldarvestuses lõpetas 31 kohaga. Teine Hilde Pedersen (3:15:02), kolmas Zuzana Kocumova (3:20:04).










1 kommentaar:

TTA ütles ...

Kas talvine laulupidu tekitas ka tahtmise juba ise osaleda? Oleks juba ka aeg! Kui selle järgmise aasta kavva võtad, jõuad ilusasti ettevalmistustega valmis. Kindlasti leidub ka inimesi, kes su treenima kaasa võtaksid.