reede, 8. mai 2009

Vali 104




Vähem kui kuu aja pärast toimuvad Euroopa Parlamendi valimised. Sel puhul on rahvusringhääling ning paljud ajalehed kehtestanud omaenese reeglid, et eurovalimistel kandideerijaid ja nende tegemisi ei kajastataks. Järele jäävad debatid ja avalikud esinemised. Aga ka debatiga võib alt minna. Vähemalt Eesti Üliõpilaskondade Liidu korraldatavad debatid Pärnus ja Rakveres on küll sellele suurele organisatsioonile selge häbiplekk. Kui ikka esinejaid on enam kui kuulajaid (nagu kuulu järgi juhtus Rakveres), siis on üritus ebaõnnestunud.

Samas inimestel huvi riigis toimuva vastu on. Sõitsin täna koos hea kolleegi Jüri Ratase ning Peeter Võsa, Erich Kriegeri ning noorte meeskonnaga mööda Pärnumaad, et tutvustada meie nimekirja ja kutsuda inimesi hääletama 7. juunil nimekirja nr 104 poolt. Peatusime Pärnu-Jaagupis, Sindis, Kilingi-Nõmmel ning Pärnu linnas. Igal pool oli rahvast palju. Küsimusi palju. Huvi palju. Sisukas päev oli. Ja üks sõjakas härra võttis kodutööks välja mõelda järgmiseks Riigikogu infotunniks minu eest sellise küsimuse peaminister Ansipile, et ka poliitikas pettunutel taas silmad särama lööks :)

Kohe-kohe algaval laupäeval sõidame aga Keskerakonna eurobussiga Saaremaal ringi: Valjalas, Kuressaares, Orisaares ja Muhus.

Kommentaare ei ole: