neljapäev, 4. november 2010

Olulise tähtsusega riiklik küsimus

Lisasin oma blogisse videoklipi Maarahva kongressist. Selle toimumist ei saanud maha vaikida isegi Kuku raadio. Nali naljaks, aga kui maha vaikida ei saa, siis tänitati jutusaates pikalt, et enam maarahvast kui sellist olemas ei olegi.

Keskerakond on ikka seisnud selle eest, et ka maal oleks võimalik töötada, arstiabi saada ja oma lastele korralik haridus anda. Selle eesmärgi saavutamiseks kutsusime ka tuleva nädala neljapäevaks ellu Riigikogu istungitesaalis toimuva riiklikult tähtsa arutelu - maapoliitika tuleviku teemal.

Eks tänane valitsus soovi ikka jätkata sama strateegiat. Kui vaikida ja mitte tähelepanu pöörata, siis polekski nagu midagi viga. Aga kas ikka saab meie külmas kliimas end jaanalinnu kombel pead pidi liiva pista?

1 kommentaar:

Gambit ütles ...

...aga kas ikka saab meie külmas kliimas end jaanalinnu kombel pead pidi liiva pista?

Probleemi lahendus algab probleemi tunnistamisest. Miks on meil nii nagu on?
Kahjuks on just võimuliit silma paistnud probleemidest möödavaatamisega, olukorra ilustamisega, enesekiitmise ja roosade jutukestega kohe, kohe saabuvast paremast tulevikust. Kui lisada veel "laiade rahvahulkade tahtel"- oleks kohe nagu päris. Nii ongi, laulul on uued sõnad aga solist ja viisike on endine!