neljapäev, 17. september 2009

Koerte ja kasside facebook
















Riigikogus toimub hetkel Arengufondi arutelu. Juhtmõtteks: Suure plaani puudumine ei saa olla Eesti jaoks toimiv plaan.

Enamus edukaid riike täna otsivad oma majandusele uut hingamist. Seda teeb Soome, teeb Iirimaa, suurriikidest rääkimata.

Aga Eesti peaminister leiab küll aega arvutimängu toksimiseks, samas majandusinimeste ja ekspertidega lahenduste üheskoos leidmiseks ja väljapääsu otsimiseks, aega ei leia.
Uut moodi mõtlemist ja uut moodi tegutsemist on Arengufond üritanud ka eelisarendada.
Arengufond on ajavahemikul september 2007 - mai 2009 läbi vaadanud üle 160 äriprojekti. Neist toetuse on saanud näiteks United Dogs and Cats OÜ
• Arengufondi investeeringu suurus: kolmes etapis, kokku 3 750 000 krooni

• Ettevõtte lühitutvustus ja ambitsioon: United Dogs and Cats OÜ on lemmikloomaomanike suhtlusportaalide
www.uniteddogs.com ja www.unitedcats.com arendaja, kelle ärimudeliks on agressiivne kasv eksportturgudel. Senise kahe tegutsemisaasta jooksul on firma käivitanud teenuse 16 keeles. Portaalid on kasutajate arvult liidripositsioonil Itaalias, Hispaanias, Prantsusmaal, Leedus ja Eestis. Kasutajate arv kasvab ligi kümne tuhande võrra kuus. Ettevõtte eesmärgiks on saada maailma juhtivaks kassi- ja koeraomanike võrgustikuks. Ettevõtmise eestvedaja on eelneva meedia- ja veebiettevõtluse kogemusega Ragnar Sass. Arengufondi investeeringu eesmärgiks on finantseerida edasist rahvusvahelist müügiarendust ja uute teenusvaldkondade käivitamist.
• Kaasinvestorid: Kakssada Kakskümmend Volti OÜ (mis on internetiäride www.cvkeskus.ee , www.kv.ee ja www.osta.ee käivitaja Raivo Heina investeerimisettevõte). Samas voorus investeeris ka ettevõtte esialgne investor
Ambient Sound Investments OÜ. Sealjuures 1% osaluse hind oli nii Arengufondile kui ka kaasinvestoritele sama.

Kommentaare ei ole: