teisipäev, 2. juuni 2009

Hämmastav: kaine Tarand!

Don’t get into a pissing match with a skunk!” hoiatab anglosakside vanasõna. Ehk ligilähedases eestinduses - skunksile pole mõtet haisvas asjas konkurentsi pakkuda. Emotsionaalse inimesena ma seda ütlust ei kuulanud ja visuaalsed tagajärjed on päral. Mina ja üksikkandidaat Tarand Postimehe fotol mikrofoni pärast heitlemas, seda Keskerakonna üritusel, mida partisankandidaat kaaperdada üritas.

Üsna samas stiilis käitus ta ka mai hakul politoloogide korraldatud Tartu debatil, kus teda samuti teadaolevalt üsna jõuga eemale tuli peletada. Kandidaadi odöör ulatus tookord meetriteni. Samasuguse lõhnakõnega esines ta Rakvere debatil ja kõigile osalejatele tuli meelde, mis põhjustel tuli tal välisministeeriumi valgest majast lahkuda. See oli ka kontekst, mille põhjal eeldasin, et võõral üritusel nii väljakutsuvalt käituv külaline saab olla vaid tsüklis. Sedapuhku eksisin. Minu vabandused Indreku ees. Ta on viimastel päevadel tõesti pingutanud.

12 kommentaari:

Dr. Zoidberg ütles ...

Hämmastav, Kadri Simson loobus prostitutsioonist?

Kadri, keda ma kõik *wink* *wink* teame kui veidi noh, ütleme "vabameelset" naist ning nagu räägitakse ja nagu me kõik teame teenib nädalvahetustel raha *wink" asjadega, eks, on vist muutnud ennast? Kas tõesti polegi *wink* enam talle kõige olulisem. Vabandame siis peale mudaga üle valamist.

Kaamos ütles ...

Zoidberg, see läks kümnesse!

o tempora o mores ütles ...

Kadri - tuleb meelde, kuidas riputasid mitte just väga ammu oma blogisse üles ühest konkurenterakonna naispoliitikust tehtud erakordselt ebaõnnestunud foto ja ilkusid selle üle siin nii et piinlik oli kõrvalt vaadata. Miks sa nüüd pole oma loo juurde lisanud mõnd endast postituses viidatud üritusel tehtud "suurepärast" fotot? Lihtsalt nii tõestuseks, et see varasem sinupoolne mõnitamine polnud tegelikult kadedusest... Aga seni, kuni Kadri hoogu võtab, saavad huvilised vaadata "häid" (näiteks nr6 või siis nr7) pilte siit: http://poliitika.postimees.ee/?id=127015

ANNEKE ütles ...

Kadri, mina olen Sinu poolt! Selge, et Tarand ja Postimees käisid lihtsalt mööda linna ringi ja otsisid, kus kakelda saaks. See, et Sina ette jäid, olid lihtsalt halb juhus. Sama oleks võinud juhtuda Laari, Ergma või Mikseriga.
Ja Sul on imeline miimika, kui keegi ikka on vastik, siis näitad seda kilomeetri kaugusele:)

Anonüümne ütles ...

ei saa aru...
Muidugi pole ma nii blond, kui Kadri must, kuid blondiinid peaks mõistma ju poolelt sõnalt...

Mis Tarandisse puutub, siis kinu on kinu. Aga egas see j.o.k.k. mida tänavatel seni reklaami tehes ja need "hääletus telgid" poel kah just eriti viisakad asjad.
Kusjuures, minul oli üleeile kogemus, et kuna ma polnud nõus 104 poolt hääletama, siis ma ei saanud keskerakonna telgis valida... Üks kõva häälega ja aksendiga vene poiss kellas selle mul kategooriliselt.
Mis teha, vabad valmised vabal maal..KESKERAKONNA moodi.

Saila ütles ...

haiseb jah, miski ... aga mitte mõhkugi ei saa tekstist aru - tundub, et tyypilise demagoogi häma

Indrekthebest ütles ...

Kadri Simson üritas lihtsalt konkurenti kompromiteerida. Vaevalt, et ta uskus Tarandit oma kainust tõestama minevat. Arvas, et kui tema lavalt hõikab: "Tarand purjus" siis kõik usuvad ja KE skooriks on 1:0.
Häbi võiks olla. Ise poliitik ja selliseid labaseid trikke üritada ning pärast veel kirjutada, et nagu olekski õigus nõnda talitada kuna Tarand ju joodik. Olen üsna veendunud, et ca 30 a tagasi ei saanud Kadri ise potil käidud. Pakun, et võiksime kõik teda nüüd avalikkuse ees Märgajaks kutsuma hakata.

Unknown ütles ...

Hämmastav Savisaare ja Keskerakonda kirjeldav vanasõna. Eks nad ise tea paremini, mis nad on:

„Don’t get into a pissing match with a skunk!” hoiatab anglosakside vanasõna. Ehk ligilähedases eestinduses - skunksile pole mõtet haisvas asjas konkurentsi pakkuda.

Indrekthebest ütles ...

10 punkti dr. Zoidbergile!!!

Lassie ütles ...

Jah, seal paljastus su tõeline pale. Oled väga kole naine.

Janika ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
mõhk ütles ...

Kallis Kadi.
Kuidas kommenteeriksid asjaolu, et Tarand ÜKSI sai vaid 1% vähem hääli, kui terve keskerakond oma meeskonnaga